Theater

Kapsalon CC Amstel

CC Amstel
    • coronapas
    • gratis toegang
Theater

Kapsalon CC Amstel

CC Amstel

CC Amstel opent op woensdag 19 januari eenmalig de deuren als kapsalon. Hiermee sluiten wij ons aan bij de landelijke actie Kapsalon Theater

Op woensdag 19 januari wordt CC Amstel eenmalig ingericht als kapsalon. Van 15.00 tot 17.00 uur openen wij onze deuren voor jullie, ons publiek. Neem plaats in onze zaal annex wachtruimte van de kapsalon. Proef weer even de sfeer van het theater en betuig je steun aan de cultuursector. Op de weg naar buiten bieden wij iedereen een kopje koffie of warme choco aan.

Toegang is gratis, maar meld je aan via de rode Tickets-knop aan de rechterkant. Je bent vrij om ergens tussen 15.00 en 17.00 uur binnen te lopen.

Wij houden ons aan de huidige veiligheidsmaatregelen. Aan de deur controleren we het coronatoegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs. Houd binnen overal 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.

Volg deze actie op Instagram via @theaterkapsalon

Kapsalon Theater is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge. Na twee jaar coronabeleid moeten we helaas de conclusie trekken dat de culturele sector, samen met de horeca en het nachtleven, steeds het kind van de rekening is.

De cultuursector heeft zich altijd flexibel, zorgvuldig en met inlevingsvermogen tot het Coronabeleid opgesteld. Uit onderzoek is gebleken dat gedurende de openstelling er nauwelijks besmettingen in de theaters zijn waargenomen.

Het gebrek aan perspectief en korte termijn communicatie is voor de culturele sector onwerkbaar. Voor het openstellen van theaters is voorbereiding benodigd en kan niet op stel en sprong na een ‘weegmoment’.

Wij vestigen onze hoop op onze nieuwe minister Robbert Dijkgraaf en Gunay Uslu, staatssecretaris van cultuur, om voortvarend te werk te gaan en de belangen van onze sector op een juiste manier te behartigen. Geef ons een routekaart, waarbij er op toetsbare momenten een volgende stap kan worden genomen en bied ons perspectief.

We zijn blij met deze eenmalige actie een manier gevonden te hebben om op een ludieke manier én volgens de geldende regels, de aandacht te vestigen op de nijpende situatie in de culturele sector.