Circus

STATIC

Monki Business
    • familievoorstelling
    • coronapas
    • circus
    • we are public
    • laatste kaarten
Static houdt het midden tussen een (circus-)voorsteling en een avondje hangen op een jongenskamer
Circus

STATIC

Monki Business

In zijn solo Static combineert Monki zijn duizelingwekkende beheersing van de dubbele Chinese paal met live muziek en theater

Nieuwe datum!
Deze voorstelling is verplaatst van 8 december 2021 naar 12 februari 2022. Kaartkopers worden per mail geïnformeerd. Mocht je geen bericht hebben ontvangen, check je spamfolder of neem contact met ons op via info@ccamstel.nl.
-----

In zijn solo Static combineert Monki zijn duizelingwekkende beheersing van de dubbele Chinese paal met live muziek en theater. Static houdt het midden tussen een voorstelling en een avondje hangen op een jongenskamer. Omringd door vinyl-single'tjes, spelcomputers en een lavalamp, deelt Monki met humor en openheid verhalen uit zijn jeugd over opgroeien, puberaal ongemak en bonte avonden. Inclusief een heuze discobal.

Voor alle leeftijden.

Duur: 60 min.

Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.

Static is op zaterdag 12 februari opgenomen in het We are Public-aanbod. Public-tickets zijn online en aan de kassa te koop. Zorg er voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.

TEAM
Concept en spel: Benjamin 'Monki' Kuitenbrouwer
Mede-maker: Cathrine Lundsgaard Nielsen
Productie, verkoop, glitter: Julia Simon
Eindregie: Lucho Smit
Vriendelijke ogen: William Thomas, Louis Vanderhavebeke, Yinka Kuitenbrouwer
Lichtcreatie: Carine Gérard
Techniek: Cahit Metin
Kostuum: Fanny Geautreau
Ontwerp: Hanneke Meijers

PARTNERS
CircusNext; EU Program – Creative Europe; Le Prato – Théâtre International de Quartier, Pôle National Cirque – Lille; 2 Pôles Cirque en Normandie / La Brèche à Cherbourg – Cirque-Théâtre d’Elbeuf; Festival Circolo.

RESIDENTIES
Cirkus in Beweging, Leuven (BE); L’Essieu du Batut (FR); L’Espace Périphérique, Paris; L’Espace Catastrophe, Bruxelles; La Ferme du Buisson; Noisiel (FR); Subtopia, Stockholm (SE); Cirqueon, Prague (CZ); Tollhaus Kulturverein, Karlsruhe (DE); Latitude 50 - Pôle des arts du cirque et de la rue, Marchin (BE); La Brèche, Cherbourg (FR).

MET DANK AAN
Divadlo Continuo, mijn moeder, jouw moeder

Benjamin Monki Kuitenbrouwer studeerde in 2014 af aan Codarts Circus Arts in Rotterdam en werkt onder meer met Chinese Pole en tekst. Zijn eigen voorstelling Static is onderdeel van het Europese label CircusNext en tourt door Europa. Sinds 2020 is hij verbonden aan TENT huis voor hedendaags circus waarmee hij de voorstellingen Being Benjamin (2019), Jack (2020) en 360 (2021) realiseerde. De komende jaren onderzoekt hij, onder andere als huismaker van TENT, waar onze cynische blik op de mens vandaan komt en wat de sociale consequenties zijn van een negatief wereldbeeld. Voor 60% Banaan wordt verwacht in 2022. Daarnaast vormt hij samen met negen andere artiesten het Franse Chinese Pole collectief Sous le Manteau.