Jeugd

Superslow

BonteHond
    • 2,5+
    • jeugd
    • festival
    • coronapas
    • language no problem
Jeugd

Superslow

BonteHond

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden

Een ode aan nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone breken. Hetgeen waar peuters het allerbeste in zijn en iets dat ouders soms lastig vinden. Met goede bedoelingen, heel veel liefde en uit bescherming willen ouders hun kinderen behoeden voor het onbekende. Maak je maar geen zorgen, kinderen zijn vaak prima in staat zijn om dat zelf te ondervinden. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden.

Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. Superslow zit overal tussenin. Een voorstelling waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.

Dus stel jezelf open, verwacht niks en ontvang alles. Een ode aan het avontuur.

Duur: 35 min.

Concept, regie: Judith Faas
Dans, spel: Serano Pinas, Liza Panjoel, Jeffrey Loewenicht, Megan Simons
Dramaturgie: Victor Mentink
Regieassistentie: Millie Lijbers
Kostuums: Eleftheria Lavdaki
Decor concept: Wannes van der Veer
Componist: Mauro Casarini
Productie: Daan de Lau, Anne Straman
Illustraties: Zwart Werk / Zindzi Witte
Fotografie: Kamerich & Budwilowitz

Website
Facebook
Instagram

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Ons theater neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en we laten ons niet graag in een hokje plaatsen. Sinds onze ‘geboorte’ in 2005 zijn we flink gegroeid. We spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen we veel aan educatie. In alles wat we doen roepen we op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.

Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.