Muziek(theater)

SA(D)TURN

Zora de Vos i.s.m. O. Festival
    • sub club
  • Regulier: € 11.50
  • Studio
Muziek(theater)

SA(D)TURN

Zora de Vos i.s.m. O. Festival

Een muzikale herinnering, voor hen die zijn vergeten hoe terug te veren

SA(D)TURN is een muziektheatervoorstelling waarin godin Melancholia zichzelf herintroduceert aan de mens. Ze ziet mensen moedeloos verdwijnen in hun bank of hun zorgen voorbij dansen in de club; alles om maar weg te kijken van haar. Ze besluit in te grijpen. Een muzikale herinnering, voor hen die zijn vergeten hoe terug te veren.

Zora de Vos richt zich als theatermaker op het creëren van interdisciplinair werk, waarin muzikaliteit een onmisbare rol heeft. Ze onderzoekt telkens hoe muziek mee kan vertellen aan het verhaal, waar woorden dat niet altijd kunnen.

SA(D)TURN is in co-productie met het O. Festival gemaakt, waar ze bij O. Lab de ruimte kreeg om deze voorstelling te maken.

Duur: 30 min.
Na de voorstelling van 20.00 uur vindt er een nagesprek plaats met Zora de Vos.

Concept/tekst/muziek/spel: Zora de Vos
Conceptbegeleiding & regie: Zephyr Brüggen en Nilay Ceber
Eindregie: Nilay Ceber en Tara Joosse
Fotografie campagnebeeld: Janne Igbuwe
Vormgeving campagnebeeld: Aike Jansen
Met dank aan: Asma el Mouden, Lin An Phoa, Kevin Pieterse, O. Festival for opera. Music. theatre, productiehuis Nowhere

Instagram

De kraamkamer van muziektheater van morgen. Een kijkje in de repetitieruimtes van theatermakers is normaal voorbehouden aan een select gezelschap. O. Lab zet de deuren open! Makers presenteren works-in-progress en laten prototypes zien van voorstellingen. Bezoekers kunnen hun waardevolle mening hierover delen met de kunstenaars. O. Lab in WORM is één grote creative space en jij zit op de eerste rij van het maakproces.